Γ. Τσόλας: Συνεργασία Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής με Κινηματογραφική Λέσχη και Συλλόγους Γονέων
Κοινωνία

Γ. Τσόλας: Συνεργασία Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής με Κινηματογραφική Λέσχη και Συλλόγους Γονέων

Συνάντηση με τους αντιπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων  του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποίησε στις 13 Φεβρουαρίου 2019 η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τους Συλλόγους και με τη Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης.

Αφορμή για τη συνάντηση στάθηκε αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης που ενέκρινε η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή για παραχώρηση χώρου του σχολείου, προκειμένου δύο Κυριακές κάθε μήνα να γίνονται προβολές ταινιών για τους μαθητές.

Η δράση αυτή κοινοποιήθηκε μέσω της συνάντησης και στους υπόλοιπους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και συζητήθηκε η εφαρμογή της σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου σε συνεργασία πάντα με την Επιτροπή και με την Κινηματογραφική Λέσχη.

Ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Γιώργος Τσόλας, του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε σχετικά: «Μετά την πολύ καλή πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού, συζητήσαμε την επέκταση αυτής της δράσης και σε άλλα σχολεία. Πάντα σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη, που με πρόεδρο την κ. Μήτση κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο στόχος μας είναι να προαχθούν μέσω της προβολής επιλεγμένων ταινιών αξίες και ήθη στα παιδιά μας, αλλά και να ενημερωθούν για τις διάφορες και διαφορετικές κουλτούρες άλλων χωρών και λαών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet