Δήλωση προέδρου ΚΟΙΠΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου
Κοινωνία

Δήλωση προέδρου ΚΟΙΠΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον καρκίνο θα ήθελα να συμπαρασταθώ με τη σκέψη μου και να εκφράσω τις πιο ολόθερμες ευχές σε όλους τους μαχητές της ζωής που με περίσσιο θάρρος αντιστέκονται στη μάστιγα αυτής της απάνθρωπης αρρώστιας.

»Είναι σίγουρο ότι μετά από μια τέτοια δοκιμασία ολόκληρη η κοσμοθεωρία αλλάζει κάνοντας τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα να μοιάζουν μηδαμινά και αδιάφορα. Το σημαντικότερο όλων είναι να ανακαλύψουμε την πραγματική αξία της ζωής που δεν είναι άλλη από την υγεία. Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι δύναμη και σθένος σε όλους όσους δοκιμάζονται με την ευχή να αποτελεί ο καρκίνος ένα κακό όνειρο.

»Η Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο είναι μια ευκαιρία να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε, να δώσουμε μια υπόσχεση και να αναλάβουμε δράση. “Εμείς Μπορούμε. Εγώ Μπορώ”. Ας κάνουμε τη διαφορά στην καταπολέμηση του καρκίνου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet