Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Άλλο ένα τραγικό ολίσθημα του Μάριου Ψυχάλη για το Κέντρο Υγείας Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Άλλο ένα τραγικό ολίσθημα του Μάριου Ψυχάλη για το Κέντρο Υγείας Λυκόβρυσης

Ότι «ο επικεφαλής της παράταξης Δήμος Μπροστά+ Μάριος Ψυχάλης και ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Νίκος Πολύζος έβαλαν στο στόχαστρό τους τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και τη δημοτική αρχή για το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στη Λυκόβρυση» τονίζει η δημοτική αρχή, κάνοντας λόγο για «άλλο ένα τραγικό ολίσθημα».

Μεταξύ άλλων η δημοτική αρχή αναφέρει:

«Άλλο ένα τραγικό ολίσθημα του Μάριου Ψυχάλη και της επικίνδυνης αντιπολίτευσής του προς τη δημοτική αρχή με συνοδοιπόρο τον Νίκο Πολύζο, πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας. Έβαλαν στο στόχαστρό τους τον Δήμο και τη δημοτική αρχή αυτήν τη φορά για το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στη Λυκόβρυση. Παρότι είναι προφανές ότι κανένας εκ των δύο δεν έχει ασχοληθεί με το ζήτημα ούτε καν επιδερμικά. Αφού έλαμψαν διά της απουσίας τους όλα αυτά τα χρόνια, θυμήθηκαν τώρα προεκλογικά να εμφανιστούν ως νέοι (;) σωτήρες του Δήμου μας.

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε μέσα από αυτό το δελτίο Τύπου τους συμπολίτες μας για τις συγκεκριμένες ενέργειες του δημάρχου Αναστάσιου Μαυρίδη και της δημοτικής αρχής από το 2015 ως σήμερα, περίοδο κατά την οποία το δίδυμο των νεόκοπων “σωτήρων”, που θυμήθηκαν να δείξουν το ενδιαφέρον τους για τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης, στον οποίον, όπως φαίνεται περίτρανα, ήταν απλοί επισκέπτες. Ενημερώνουμε λοιπόν για τα εξής:

Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης με έγγραφα του δημάρχου Αναστάσιου Μαυρίδη, αλλά και με συναντήσεις του στο αρμόδιο υπουργείο Υγείας, εκ των οποίων η τελευταία στις 7/11/2022 με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας Μ. Θεμιστοκλέους, ανέδειξε την αναγκαιότητα του θέματος της κατασκευής Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης στη Δημοτική Κοινότητα Λυκόβρυσης».

Στην ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ν. Πολύζος αναφέρει:

Στη συνεδρίαση του στις 30/11 το Δημοτικό μας Συμβούλιο αποφάσισε, κατά πλειοψηφία (18-11), να μην εγκρίνει την εισήγηση της παράταξης Δήμος μπροστά+, συνεπώς να μην ανανεώσει & την προ δεκαετίας παραχώρηση του οικοπέδου για το Κέντρο Υγείας, του οποίου η σύσταση, ο οργανισμός κι η χρηματοδότηση (ΕΣΠΑ) αποφασίσθηκε κι από τον υπουργό Υγείας (2010-12). Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι γράφηκε μόνο ένας προσωπικός γιατρός ως τώρα, ενώ χρειαζόμαστε 12, όσους και το Κέντρο Υγείας προβλέπει. Οι λοιποί ας πάνε στους ιδιώτες, αφού και το πολυιατρείο δεν τους διαθέτεις Ελπίζω να αναθεωρηθεί η απόφαση & να ενημερωθούμε 2023».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet