Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή ολοκλήρωσε σημαντικές παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης τις ημέρες που προηγήθηκαν της έναρξης της σχολικής χρονιάς, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή. Επίσης, η Επιτροπή παρέδωσε ηλεκτρονικό υλικό σε σχολικές μονάδες.

Πιο συγκεκριμένα δόθηκαν: Ένα laptop και 1 printer-scanner στο 1ο Νηπιαγωγείο, δύο laptop και ένας projector στο 3ο Νηπιαγωγείο, ένα  printer-scanner με monitor και ένας H/Y στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης, δύο  projectors και πέντε H/Y στο 1ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, ένας projector στο 3ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, ένα laptop, τέσσερα Η/Υ και δύο projectors στο 5ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, δέκα projectors και τέσσερα Laptop στο 1ο Δημοτικό Πεύκης, ένα monitor στο 2ο Δημοτικό Πεύκης και 2 διαδραστικοί projectors στο 4ο Δημοτικό Πεύκης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας και ο πρόεδρος, Γεώργιος Τσόλας, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, αξιολόγησαν τις ανάγκες των σχολικών μονάδων και προγραμμάτισαν εργασίες, που πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες των διακοπών, ενώ συνέχισαν τον εξοπλισμό των σχολείων με τεχνολογικό εξοπλισμό παραδίδοντας υπολογιστές, εκτυπωτές και προτζέκτορες.

»Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά για την προσπάθειά τους. Με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε αξιοποιώντας τον χρόνο και τους πόρους, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης να έχουν τις σχολικές μονάδες και τον εξοπλισμό που τους αξίζουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet