Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: 68 ζευγάρια παπούτσια διανεμήθηκαν σε παιδιά που έχουν ανάγκη
Κοινωνία

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: 68 ζευγάρια παπούτσια διανεμήθηκαν σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Μαΐου η δράση διανομής παπουτσιών TOMS σε συνεργασία του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ». Συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν 68 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά οικογενειών που εξυπηρετούνται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου.

Τα παιδιά και τους γονείς τους υποδέχτηκαν η αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού Νότα Σοκορέλη και οι εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας, μαζί με εκπροσώπους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δηλώνει σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” για τη δράση της και την εταιρεία TOMS για την ευγενική της χορηγία. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κοινωνικό λειτουργό Ιωάννη Ματαλιωτάκη για τη συνεργασία κατά την υλοποίηση της δράσης, 68 παιδιά οικογενειών που εξυπηρετούνται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας είχαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν αυτή τη χορηγία. Παραμένουμε κοντά στους δημότες μας που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών και επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet