Δήμος Μπροστά+: Εγκληματική αδιαφορία της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης-Πεύκης για τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Εγκληματική αδιαφορία της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης-Πεύκης για τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου

Για «εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής» στα δάση Μορέλλα, Κάσδγαλη και Αργύρη, «με τα πεύκα να έχουν μείνει χωρίς φροντίδα για πολύ καιρό, με κίνδυνο να ξεραθούν», κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+.

Το πρόβλημα, όπως σημειώνει, εντείνεται με την εμφάνιση κάμπιας, λόγω της καλοκαιρίας των ημερών. «Ακόμη, ατημέλητος παραμένει συστηματικά όλος ο χώρος των δασών, που θα μπορούσε να αποτελεί κέντρο αναφοράς για τους κατοίκους της Πεύκης και της Λυκόβρυσης» τονίζει η παράταξη και προσθέτει:

«Η δημοτική αρχή, εκτός των άλλων, έχει εγκαταλείψει και την προστασία της χλωρίδας του Δήμου μας, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το πράσινο και να επηρεάζεται η ποιότητα ζωής των δημοτών, αφού πολλοί συνδημότες μας επιλέγουν το δάσος για σωματική άσκηση ή ακόμη και για έναν περίπατο τις δύσκολες αυτές ημέρες της καραντίνας».

Και η ανακοίνωση της παράταξης καταλήγει με κάλεσμα προς τη δημοτική αρχή «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να λάβει δραστικά μέτρα για τη συντήρηση των δασών και των χώρων πρασίνου του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet