Δήμος Μπροστά+: Η δημοτική αρχή να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων έκαναν το τεστ Covid-19
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Η δημοτική αρχή να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων έκαναν το τεστ Covid-19

Οι κοινοτικοί σύμβουλοι Πεύκης Βασίλης Γρύλης και Φανή Γραμμένου, μέλη της δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+, σημειώνουν ότι «την προηγούμενη εβδομάδα (11/5-18/5), επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες, οι δημοτικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποίησαν τεστ Covid-19 στους εργαζομένους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με συντονισμό από το προσωπικό του ΚΟΙΠΑΠ». Υπογραμμίζουν ότι «αυτή είναι η θετική πλευρά», ενώ προσθέτουν ότι «η αρνητική πλευρά είναι ότι η διοίκηση του Δήμου έβαλε “από το παράθυρο” να κάνουν το τεστ, επιπλέον, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων που στηρίζουν την παράταξη Μαυρίδη».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης κάνουν λόγο για «παρέλαση από τους διάσημους του Δήμου, των οποίων η ζωή είναι πιο πολύτιμη από αυτή των κοινών θνητών» και καλούν τη δημοτική αρχή να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων έκαναν το τεστ, πλην των δημοτικών υπαλλήλων και να αιτιολογήσει το σκεπτικό της.

«Αφού οι Πατρίκιοι της δημοτικής αρχής δεν ντρέπονται ούτε λίγο γι’ αυτό το γεγονός, τότε ας τους κρίνει η κοινωνία», σημειώνουν, προσθέτοντας ότι είναι «περιττό να υπογραμμίσουμε για μια ακόμη φορά την πλήρη απουσία ενημέρωσης της προέδρου “φάντασμα” του Κοινοτικού Συμβουλίου Πεύκης».

»Είναι επιτέλους ανάγκη να πραγματοποιηθούν τεστ Covid-19, για όλες τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ακόμη και τους πληβείους», καταλήγουν οι δύο κοινοτικοί σύμβουλοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet