Δήμος Μπροστά+: Η κατάσταση της καθαριότητας στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης έχει φτάσει στο απροχώρητο
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Η κατάσταση της καθαριότητας στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης έχει φτάσει στο απροχώρητο

Μετά τη σχετική ανακοίνωση, με θέμα: «Γιατί η πόλη βρομάει;», η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+ επανέρχεται τέσσερις ημέρες μετά με νέα ανακοίνωση στην οποία απαντά στο ερώτημα, καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή για παντελή αδιαφορία, αναφορικά με την καθαριότητα στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Ειδικότερα, ο Δήμος Μπροστά+ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Επί πολλές εβδομάδες και μήνες δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες την προκλητικής αδιαφορίας της δημοτικής αρχής, σε κάθε επίπεδο.

Ειδικότερα, οδοποιία, καθαριότητα, φωτισμός, βρίσκονται εκτός των προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής. Η κατάσταση όμως σε ότι αφορά την καθαριότητα στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιούμε φωτογραφικό υλικό, και το κάνουμε με εικόνα (22/10/2020) από περιοχή της κάτω Πεύκης. Την ίδια εικόνα την αντικρίζουν οι πολίτες σε πολλές άλλες γειτονιές.

Εφόσον οι αρμόδιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτά τα θέματα, εν μέσω πανδημίας, τότε ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας παραιτηθούν. Δεν πάει άλλο. Ο κίνδυνος της δημόσιας υγείας δεν είναι απλά υπαρκτός, είναι δίπλα μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet