Δήμος Μπροστά+: Η Μαρία Αντουανέτα και η αυταρχικότητα της διοίκησης του ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Η Μαρία Αντουανέτα και η αυταρχικότητα της διοίκησης του ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Τα μέλη της παράταξης Δήμος μπροστά+ και τακτικά μέλη στο Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης Ελένη Μανδαμαδιώτου και Χαράλαμπος Καρανάσος κατηγορούν τη διοίκηση του ΝΠΔΔ για απροκάλυπτη αυταρχικότητα.

Ειδικότερα, η κ. Μανδαμαδιώτου και ο κ. Καρανάσος αναφέρουν τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

«Εάν δεν έχουν ψωμί ας φάνε παντεσπάνι», αυτή η περίφημη φράση ήρθε στο μυαλό μας όταν ακούσαμε από την διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ ότι πλέον δεν λειτουργεί το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, διότι δεν υπάρχουν αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας.

Εκτός από αυτό, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ φέρνει στην προσεχή συνεδρίαση Δ.Σ. θέμα για κινηματογραφική προβολή, με απευθείας ανάθεση και με κόστος ύψους 5.000 ευρώ, όταν για την ιατρό του ΚΑΠΗ προέβη σε εκδήλωση ενδιαφέροντος δήθεν για να εξασφαλίσει τη χαμηλότερη τιμή προς όφελος του ΚΟΙΠΑΠ.

Σαν να μην έφθαναν όλα τα ανωτέρω, χθες Πέμπτη 13/5/2021, μετά από ενημέρωσή μας για τη συνεδρίαση της επιτροπής του Κοινωνικού Φαρμακείου, επισκεφτήκαμε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να καλωσορίσουμε τον νέο πτυχιούχο φαρμακοποιό της δομής.

Η (Μαρία Αντουανέτα) εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά της και προσπάθησε, με απαξιωτικό τρόπο, να μας εκδιώξει από την αίθουσα, υποστηρίζοντας πως η συνεδρίαση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και πως δεν επιτρέπονται τρίτα πρόσωπα την ίδια στιγμή που παραδέχτηκε πως, με δική της πρωτοβουλία, κάλεσε σε προηγούμενη συνεδρίαση τρίτο πρόσωπο.

Καλούμε την κυρία πρόεδρο να σταματήσει τις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και να κατανοήσει πως πλέον υπάρχει διαφάνεια και αντιπολίτευση που πληροφορείται και ελέγχει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet