Δήμος Μπροστά+: Πλήρης εγκατάλειψη του ρέματος της Πύρνας
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Πλήρης εγκατάλειψη του ρέματος της Πύρνας

«Το ρέμα της Πύρνας αποτελεί έναν φυσικό πνεύμονα για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και γι’ αυτόν τον λόγο η δημοτική αρχή επιβραβεύει την ευρύτερη περιοχή με την πλήρη εγκατάλειψη. Κανένα έργο, καμία προστασία, καμία πρόβλεψη, κανένας σχεδιασμός», σημειώνει η παράταξη Δήμος Μπροστά+, καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη.

Όπως υποστηρίζει η παράταξη, στην παραρεμάτια περιοχή «είτε ασκείται, είτε πρόκειται να ασκηθεί επιχειρηματική δραστηριότητα, σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε οικόπεδο που βρίσκεται δίπλα από το Μοναστήρι, η δημοτική αρχή απορρίπτει ό,τι δεν έχει ανάγκη».

Ο συνδυασμός υπογραμμίζει ότι πρέπει να σταματήσει η παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων στο συγκεκριμένο οικόπεδο, ενώ άμεσα πρέπει να ληφθούν όλα τα μέτρα «ώστε να μην ασκηθεί παράνομη επιχειρηματική δραστηριότητα στην παραρεμάτια περιοχή της Πύρνας».

«Επιτέλους, ας σταματήσουν να κωφεύουν οι συνυπεύθυνοι και οι συναρμόδιοι αντιδήμαρχοι. Η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα, στην ουσία, όχι στα λόγια», καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet