Δήμος Μπροστά+: O Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ολισθαίνει με απρόβλεπτη ταχύτητα προς την ολοκληρωτική απραξία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: O Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ολισθαίνει με απρόβλεπτη ταχύτητα προς την ολοκληρωτική απραξία

Η παράταξη Δήμος Μπροστά+ σημειώνει ότι έχουν συμπληρωθεί περισσότερα από έξι έτη από την ανάληψη των καθηκόντων της παράταξης του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη και «ο Δήμος ολισθαίνει με απρόβλεπτη ταχύτητα προς την ολοκληρωτική απραξία. Φαίνεται πως η δημοτική παράταξη που διοικεί τον Δήμο ανέλαβε ήδη κουρασμένη και συνεχίζει να πολιτεύεται με μοναδικό γνώμονα την προσωπική της προβολή».

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει πως «τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά, στην αντίληψή μας πιστοποιούν περίτρανα τα όσα αρχικά υποστηρίξαμε, δηλαδή το πλήρες οικονομικό αδιέξοδο. Η διοίκηση του Δήμου και η στενή ομάδα λήψης των αποφάσεων, πρόσφατα αποφάσισε και έξω από κάθε δημοκρατική δεοντολογία την κατάργηση των δύο Νομικών Προσώπων του Δήμου ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ».

Τα οικονομικά αδιέξοδα των δύο αυτών Νομικών Προσώπων, λόγω κακής διαχείρισης, φαίνονται ανάγλυφα από τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής, που υποτονικά και μικροπολιτικά τα οδηγεί προς τον πυθμένα, συμπληρώνει ο Δήμος Μπροστά+.

Χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την παράταξη, παράδειγμα των αδιεξόδων αυτών είναι η απαίτηση από τους γονείς των νηπίων που περιμένουν χρηματοδότηση των διδάκτρων από πρόγραμμα ΕΣΠΑ να καταβάλλουν προκαταβολές πριν ρυθμιστεί οριστικά το αίτημά τους.

«Αλλά και ο τρόπος που προσπαθούν να στοιβάξουν νήπια σε εντελώς ακατάλληλους χώρους χωρίς τις στοιχειώδεις υποδομές για λόγους που αυτοί γνωρίζουν φυσικά πιστοποιεί του λόγου το αληθές. Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής έχει πια πλεονάσει και καθίσταται με την πάροδο του χρόνου όλο και πιο επικίνδυνη!» προσθέτει ο Δήμος Μπροστά+.

Τέλος, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Καλούμε σε εγρήγορση όλους τους φορείς της πόλης μας, να βρίσκονται σε ετοιμότητα εποικοδομητικής αντίδρασης, πριν είναι πολύ αργά για τα τεκταινόμενα στην πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet