Δήμος Μπροστά+: To Κ.Σ. Λυκόβρυσης έχει ανάγκη από γραφείο – Η διοίκηση του Δήμου τού το στερεί για τρίτη φορά!
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: To Κ.Σ. Λυκόβρυσης έχει ανάγκη από γραφείο – Η διοίκηση του Δήμου τού το στερεί για τρίτη φορά!

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης αποτελείται από συμβούλους όλων των παρατάξεων, που εργάζονται προς ανάδειξη των προβλημάτων της Λυκόβρυσης, όπως αναφέρει ο συνδυασμός Δήμος Μπροστά+, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριο Ψυχάλη.

Σύμφωνα με την παράταξη, το Κοινοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης έχει αναδείξει πλήθος σοβαρών θεμάτων που αφορούν την Δημοτική Κοινότητα της Λυκόβρυσης, με παράδειγμα ήδη από το 2019 πρώτο αναφέρθηκε στην λήψη μέτρων για το Ο.Τ. 160 στη Λυκόβρυση (παραρεμάτια περιοχή Πύρνας και παράνομες οικοδομικές δραστηριότητες). 

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η παράταξη Δήμος Μπροστά+ σημειώνει τα εξής:

Με σκοπό την ομαλή λειτουργία του Κοινοτικού Συμβουλίου, είχε παραχωρηθεί χώρος στο δημοτικό κατάστημα Λυκόβρυσης, ο οποίος για τρίτη φορά αφαιρείται από το Κοινοτικό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η εύρυθμη λειτουργία του εν λόγω συλλογικού οργάνου.

Τονίζουμε ότι απαιτείται άμεσα η εκ νέου παραχώρηση ενός γραφείου ως χώρου εργασίας για το Κοινοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης και καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να μεριμνήσει άμεσα για την επίλυση του εν λόγω σοβαρού λειτουργικού προβλήματος. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet