ΔΑΣ ΟΤΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης: Σωματείο ταξικό όχι εργοδοτικό
Κοινωνία

ΔΑΣ ΟΤΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης: Σωματείο ταξικό όχι εργοδοτικό

Ανακοίνωση με αφορμή τη νίκη της στις πρόσφατες εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η ΔΑΣ ΟΤΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Χαιρετίζουμε αγωνιστικά τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που πήραν μαζικά μέρος, με πρωτοφανή συμμετοχή, στις εκλογές του σωματείου μας. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους 114 εργαζόμενους που έκαναν το βήμα, πολλοί για πρώτη φορά, και με την ψήφο τους ανανέωσαν τη στήριξή τους στις ταξικές δυνάμεις, προστάτεψαν ως κόρη οφθαλμού το σωματείο μας, το αποκούμπι όλων μας, το θωράκισαν από τις παρεμβάσεις της εργοδοσίας και των ανθρώπων της στο κίνημα, αναγνώρισαν τους κόπους, τους αγώνες μας.

Τα αποτελέσματα έστειλαν ισχυρό μήνυμα ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι, ότι δεν υποτασσόμαστε σε αυτούς που καταστρέφουν τις ζωές μας και στα τσιράκια τους. Η βρώμικη, συκοφαντική, εκτεταμένη, κατευθυνόμενη προσπάθεια να δηλητηριαστεί η συνείδηση των εργαζομένων, με μίσος για τις ταξικές δυνάμεις, να ενεργοποιηθούν αντιδραστικά σύνδρομα, οι κάθε είδους παρεμβάσεις και πιέσεις, έπεσαν στο τείχος των εργαζομένων που έχουν μάτια και βλέπουν, ξέρουν πολύ καλά ποιοι έχουν διαλέξει πλευρά με τους εργαζόμενους και ποιοι με την εργοδοσία.

Η στήριξή σας μας επιτρέπει από καλύτερη θέση να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Με όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας. Με μαζικές διαδικασίες, για να γίνει η οργάνωση των αγώνων και οι αποφάσεις, υπόθεση όλων των εργαζομένων.  Για να μη μείνει κανείς μόνος του απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης, Ε.Ε., ΔΝΤ, δημοτικών Αρχών, μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Για ένα κίνημα διεκδίκησης όλων των απωλειών και ανατροπής των πολιτικών που μας οδήγησαν εδώ, θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Αποτελέσματα Εκλογών 28ης Μαρτίου 2017
Εγγεγραμμένοι 222
Ψήφισαν 196
Λευκά 5
Άκυρα 3
Έγκυρα 188
ΔΑΣ – ΟΤΑ 114 60,6%
Ενωτική Δράση Εργαζομένων 41 21,8%
Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία 33 17,6%

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet