Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στις 2/11
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στις 2/11

Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες σε προνομιακές τιμές θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και συγκεκριμένα στην πλατεία του Ηλιακού Χωρίου την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, από τις 8:00 έως τις 14:30.

Όπως μας ενημερώνει ο η ανακοίνωση, «Μοναδικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα προϊόντα εγγυημένης ποιότητας σε προσιτές τιμές και να βοηθήσουμε απόρους συνδημότες μας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αφού οι συμμετέχοντες παραγωγοί προσφέρουν για τον σκοπό αυτό ένα μικρό μέρος των προϊόντων τους. Επίσης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο με την παρουσία εθελοντών θα δέχεται προσφορές απ’όσους δημότες θέλουν την ενίσχυσή του».

Υπεύθυνοι της δράσης ορίζονται από τον Δήμο ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πανταζής και η δημοτική σύμβουλος Άννα Ασπραδάκη, υπεύθυνη των εθελοντών.

Για τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν ως προς την ποιότητα, το βάρος και τη μη έκδοση αποδείξεων οι αγοραστές μπορούν να απευθύνονται στον κ. Π. Πανταζή.

Ο Δήμος την ημέρα της δράσης και από τις 8:00 έως τις 14:00 θα δρομολογήσει ανά ώρα λεωφορείο για την εξυπηρέτηση των δημοτών του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet