Διάλεξη για το έμφραγμα μυοκαρδίου
Κοινωνία

Διάλεξη για το έμφραγμα μυοκαρδίου

Το ΚΟΙΠΑΠ, μαζί με τον Σύλλογο Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων Αττικής, συνδιοργάνωσαν την Τετάρτη 19 Mαρτίου 2014, στην αίθουσα «ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ», ιατρική διάλεξη με θέμα «Πώς να αποφύγουμε το έμφραγμα του μυοκαρδίου». Την εκδήλωση προλόγισαν ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Κώστας Νικολιδάκης και η πρόεδρος του Συλλόγου Δώρα Παππά.

Ομιλητής ήταν ο καθηγητής Καρδιολογίας και πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας Στέφανος Φούσας, που αναφέρθηκε στα μέτρα πρόληψης για το έμφραγμα του μυοκαρδίου και τις ενέργειες που πρέπει άμεσα να κάνουμε αν νοιώσουμε οξύ πόνο. Επίσης, ο πρόεδρος του ΙΣΑ (Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών) και δήμαρχος Αμαρουσίου Γεώργιος Πατούλης μίλησε για την οστεοπόρωση.

Στη διάλεξη παραβρέθηκαν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης Γεωργία Ποριώτου, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ιωάννα Λαζάνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Μαυρίδης, Πάνος Κανέλλος, Παναγιώτης Πανταζής, Γιώργος Λαζάνης και τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ Νίκος Γκαραβέλας και Θανάσης Κίκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet