Διανομή βόειου και χοιρινού κρέατος στους δικαιούχους ΤΕΒΑ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Διανομή βόειου και χοιρινού κρέατος στους δικαιούχους ΤΕΒΑ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αμάλθεια», με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη διανομή σε συνολικά 123 οικογένειες (229 άτομα) στα εξής προϊόντα: βόειο κρέας (1kg) και χοιρινό κρέας (1kg), όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με σκοπό τη στήριξη των πολιτών, οι οποίοι στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά, ενώ δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Ως Δήμος συμμετέχουμε στην Κοινωνική Σύμπραξη “Αμάλθεια” και αξιοποιούμε τη χρηματοδότηση του ΤΕΒΑ, ώστε να στηρίξουμε μια ομάδα ευάλωτων συμπολιτών μας, που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά.

»Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο εντείνουμε την προσπάθεια μας και αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα, ώστε να συμπαρασταθούμε σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet