Διανομή προϊόντων σε 118 δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή προϊόντων σε 118 δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αμάλθεια», με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, όπως ενημερώνει η διοίκηση, πραγματοποιήθηκε διανομή των εξής προϊόντων, σε 118 οικογένειες.:

  • Κολοκυθάκια (συσκευασία 1 κιλό)
  • Ντομάτες (1 κιλό)
  • Φέτα ( 400γρ.)
  • Γραβιέρα ( 250γρ.)
  • Ελαιόλαδο (1 λίτρο)

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με σκοπό τη στήριξη των πολιτών που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά, επισημαίνει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, προσθέτοντας πως δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Συμμετέχουμε ως Δήμος στην Κοινωνική Σύμπραξη “Αμάλθεια” και αξιοποιούμε τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, προκειμένου να στηρίξει τους συμπολίτες μας, που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Όπως αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και κάθε πηγή χρηματοδότησης για να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε».

Σχετικά με το παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας «Ξυλούρης», που μοιράστηκε στη διανομή, η εξωτερική συσκευασία ανέφερε ημερομηνία λήξης στις 5/4/22 η οποία και είναι η ισχύουσα. Όμως, εκ παραδρομής στις φιάλες αντί του 5/4/22 τυπώθηκε η ημερομηνία 5/4/20. Η προμηθεύτρια εταιρεία μας έχει ήδη ενημερώσει ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και έχει αποστείλει και την επίσημη αναφορά του τμήματος ποιοτικού ελέγχου, ως προς την καταλληλόλητα του προϊόντος, καταλήγει ο Δήμος στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet