Διανομή σχολικών ειδών σε 34 οικονομικά αδύναμες οικογένειες στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή σχολικών ειδών σε 34 οικονομικά αδύναμες οικογένειες στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αμάλθεια», με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε διανομή σετ σχολικών ειδών (μολύβια, γομολάστιχα, δύο τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόροι, κασετίνα) και σχολικών τσαντών σε συνολικά 34 οικογένειες.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με σκοπό τη στήριξη των πολιτών που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Συμμετέχουμε τα τελευταία χρόνια στη σύμπραξη “Αμάλθεια” και αξιοποιούμε τη χρηματοδότηση του ΤΕΒΑ, ώστε να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Χάρη στην ευρωπαϊκή χρηματοδότηση μπορέσαμε να εφοδιάσουμε με σχολικά είδη παιδιά 34 οικογενειών της πόλης μας. Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα συνεργασίας, προκειμένου να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet