Διανομή τροφίμων σε 133 οικογένειες σε Λυκόβρυση και Πεύκη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή τροφίμων σε 133 οικογένειες σε Λυκόβρυση και Πεύκη

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αμάλθεια», με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη διανομή σε συνολικά 133 οικογένειες των κάτωθι προϊόντων:

  • Γάλα εβαπορέ (400 ml)
  • Ζάχαρη (1 kg)
  • Καφές (500 gr)
  • Ζυμαρικά (500 gr)
  • Ρύζι (500 gr)
  • Πελτές ντομάτας (400 gr)

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικώς με τη δράση: «Κάθε μήνα έχουμε τη δυνατότητα, μέσα από τη συμμετοχή στην Κοινωνική Σύμπραξη Αμάλθεια και τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Αξιοποιούμε  κάθε πρόγραμμα και κάθε δράση, αλλά και την εθελοντική προσφορά εταιρειών, συλλόγων και συμπολιτών, ώστε να συνεχίζουμε να στηρίζουμε όσους αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες ανάγκες, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet