Διαπαραταξιακή Επιτροπή για ενίσχυση της ασφάλειας σε δημοτικούς χώρους και κτήρια συστήνει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Διαπαραταξιακή Επιτροπή για ενίσχυση της ασφάλειας σε δημοτικούς χώρους και κτήρια συστήνει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+ ενημερώνει τους κατοίκους σε Λυκόβρυση και Πεύκη ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύσταση Διαπαραταξιακής Επιτροπής, που σκοπό θα έχει την ενίσχυση της ασφάλειας σε δημοτικούς χώρους και κτήρια.

Ειδικότερα, ο συνδυασμός, με επικεφαλής τον Μάριο Ψυχάλη, σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Έπειτα από δεκάδες αναφορές σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου από τα στελέχη της παράταξης Δήμος Μπροστά+, καθώς επίσης και μετά από γραπτές αναφορές των στελεχών με δημόσιες παρεμβάσεις που εστιάζουν στην ελλιπή ασφάλεια των κατοίκων, αλλά και επισκέψεων στο Α.Τ. Πεύκης, συστήνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Διαπαραταξιακή Επιτροπή, η οποία θα διερευνήσει το πλαίσιο ενίσχυσης για την περαιτέρω ασφάλεια των δημοτικών χώρων και κτηρίων.

Στην εν λόγω Διαπαραταξιακή Επιτροπή θα προτείνουμε ως μέλος τον πρώην διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης και πρώην δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο Νίκο Γιαννόπουλο. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις γνώσεις του κ. Γιαννόπουλου, ενώ είναι απολύτως βέβαιο ότι η πολυετής εμπειρία του σε κάθε επίπεδο θα αποτελέσει το κλειδί για την κατάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων και λύσεων και στα θέματα της δημόσιας ασφάλειας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γιαννόπουλο για την αποδοχή της πρότασής μας να συμμετέχει στην εν λόγω Διαπαραταξιακή Επιτροπή.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet