«Διεκδικούμε Μαζί» με την ΕΣΑμεΑ στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Διεκδικούμε Μαζί» με την ΕΣΑμεΑ στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης φιλοξενεί στο Κέντρο Κοινότητας (Ελευθερίου Βενιζέλου 15Α) την υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 από τις 12:30 έως τις 14:30.

Το πρόγραμμα της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί» συνεχίζεται, με τα στελέχη του να επισκέπτονται όλους τους δήμους της Αττικής και να συνομιλούν με πολίτες με ή δίχως αναπηρία, για τα θέματα που τους απασχολούν.

Ποια είναι η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί»:

Στο πλαίσιο των δράσεων της ΕΣΑμεΑ και με σκοπό να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, η ΕΣΑμεΑ λειτουργεί την υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχοντας καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο. Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις της  κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

Αυτό το διάστημα η ΕΣΑμεΑ έχει αναλάβει πρωτοβουλία ανάπτυξης στενής συνεργασίας με τους φορείς της Α/βάθμιας Αυτοδιοίκησης, ώστε η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» να βρεθεί κοντά στους πολίτες και σε όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και στις οικογένειές τους.

Οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον χώρο της Αναπηρίας μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΕΣΑμεΑ, www.esaea.gr. Τηλέφωνο επικοινωνίας ΕΣΑμεΑ: 210 9949837, e-mail: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet