Δωροεπιταγές για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωροεπιταγές για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για την υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας, διέθεσε και φέτος πριν τις γιορτές δωροεπιταγές για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα δόθηκαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 11.000 ευρώ σε 192 οικογένειες που πληρούσαν τα εισοδηματικά κριτήρια που είχαν τεθεί για αγορές βασικών ειδών διαβίωσης από σούπερ μάρκετ. Επιπλέον, δόθηκαν 20 δωροεπιταγές από τον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης σε οικογένειες που υπέδειξε το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας για αγορές από κατάστημα κρεάτων.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, σχολίασε σχετικά:

«Και φέτος προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη υποστήριξης, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη δυνατότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και του εθελοντές της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας για το έργο που επιτελούν, καθώς και τον Σύλλογο Γυναικών που συμμετείχε με 20 επιπλέον δωροεπιταγές.

»Η ευχή μου είναι κάθε χρόνο να είναι όλο και λιγότεροι οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet