Δωροεπιταγές πρόσφερε ο Δ. Καραγιάννης για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Δωροεπιταγές πρόσφερε ο Δ. Καραγιάννης για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δωροεπιταγές, συνολικής αξίας 1.200 ευρώ, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης πρόσφερε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καραγιάννης.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά: «Η συμβολή του ιδιωτικού τομέα στις κοινωνικές δομές του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης διευρύνει τις δυνατότητές προσφοράς τους στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καραγιάννης που είναι ιδιοκτήτης δύο περιπτέρων: του περιπτέρου που βρίσκεται στη γωνία Λεωφόρου Ειρήνης και Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία Σοφούλη στην Πεύκη και αυτού που βρίσκεται στη γωνία Αγίας Βαρβάρας και Γρηγορίου Λαμπράκη στη Λυκόβρυση».

Ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, υποδέχθηκε τον κ. Καραγιάννη στο γραφείο του και παρέλαβε τις δωροεπιταγές, οι οποίες στη συνέχεια παραδόθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Θέλω να εκφράσω από καρδιάς τις θερμές μου ευχαριστίες καθώς και τα συγχαρητήρια μου στον Δημήτρη Καραγιάννη για την προσφορά δωροεπιταγών αξίας 1.200 ευρώ για τις ανάγκες του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου. Ο κ. Καραγιάννης έχει συνεισφέρει ξανά στο παρελθόν στις κοινωνικές μας δομές. Τον ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να βρει και άλλους μιμητές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet