Δωροεπιταγές σε οικογένειες από τον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Δωροεπιταγές σε οικογένειες από τον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης ενημερώνει ότι, όπως κάθε Πάσχα έτσι και φέτος, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού σκοπού του, πρόσφερε σε 30 οικογένειες στην πόλη δωροεπιταγές για αγορά τροφίμων.

«Η δυσμενής συγκυρία, με την εξάπλωση της πανδημίας» βρίσκει πολλούς συνανθρώπους μας σε ακόμα πιο δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Συνεισφέρουμε κι εμείς αναλόγως των δυνατοτήτων μας και με την ευχή να τελειώσει σύντομα αυτή η δοκιμασία που περνά ο πλανήτης» σημειώνει στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Παρατηρούμε όπως όλοι ότι, κάτω από αυτές τις συνθήκες, η αλληλεγγύη ανθίζει σε όλο τον κόσμο και δίνει άλλη διάσταση στις ανθρώπινες αξίες και προτεραιότητες. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι φροντίζουν τους άρρωστους και αδύναμους και σε όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή, για μας που “μένουμε σπίτι”.

»Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας σε όλους για καλό Πάσχα. Η Ανάσταση του Kυρίου να μας φέρει την πολύτιμη υγεία, την ελπίδα, την ειρήνη και την προσδοκία για τo καλύτερο μέλλον όλου του κόσμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet