Δύο νέα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα στον στόλο της υπηρεσίας Καθαριότητας Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δύο νέα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα στον στόλο της υπηρεσίας Καθαριότητας Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

O Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζει με σημαντικά έργα και προμήθειες για τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού του εξοπλισμού για την υπηρεσία καθαριότητας, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος παρέλαβε δύο νέα υπερσύγχρονα οχήματα απορριμματοφόρα, τύπου πρέσας, που αποκτήθηκαν με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών και από δημοτικούς πόρους. Κόστισαν 175.000 ευρώ έκαστο, πιο συγκεκριμένα το ένα με χρηματοδότηση 168.300,00 ευρώ από το πρόγραμμα και 6.700 ευρώ από ίδιους πόρους και το άλλο με χρηματοδότηση 150.000 ευρώ από το πρόγραμμα και 25.000 ευρώ από ίδιους πόρους.

Παρουσία του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη τελέσθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός, στον οποίο παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπόλλας, Δημήτρης Κοκορόσκος, Παναγιώτης Ιωάννου, Σταύρος Μονεμβασιώτης, Δέσποινα Μεντεσίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Τσελέντας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Χάρης Παπαδάκης και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς:

Συνεχίζουμε με σημαντικά έργα και προμήθειες για τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού μας εξοπλισμού για την υπηρεσία καθαριότητας. Σήμερα το πρωί παραλάβαμε δυο  νέα υπερσύγχρονα οχήματα απορριμματοφόρα τύπου πρέσας για την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας. Αξιοποιήσαμε τη σημαντική  χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και συμμετοχή με ίδιους πόρους.

Τα δύο νέα απορριμματοφόρα, μαζί με τα αλλά νέα οχήματα που πρόκειται να προμηθευτούμε για τις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και άλλων υπηρεσιών, θα ενισχύσουν σημαντικά τον στόλο του Δήμου μας, αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο προγράμματα χρηματοδότησης του υπουργείου Εσωτερικών, όπως το πρόγραμμα για την Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Συνεχίζουμε δυναμικά για τον Δήμο μας, για τον Δήμο που αγαπάμε για τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης με μεθοδικότητα, με αποτελεσματικότητα, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, με οργάνωση και στρατηγικό σχεδιασμό για το μέλλον του Δήμου μας! Καλορίζικα τα νέα μας οχήματα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet