Δ. Κατραμάδος: “Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τα παιδιά μας”
Κοινωνία

Δ. Κατραμάδος: “Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τα παιδιά μας”

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Περιβάλλοντος του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Δημήτρης Κατραμάδος, με αφορμή τα χριστουγεννιάτικα bazaar που διοργάνωσαν οι σύλλογοι γονέων των σχολείων της πόλης, στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και στήριξής της μέσα από τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Δημήτρης Κατραμάδος - Επίσκεψη σε bazaar συλλόγων γονέων (φωτό1)

Οι σύλλογοι γονέων των σχολείων της πόλης μας διοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε χριστουγεννιάτικα Bazaar, με στόχο την ενίσχυση των σχολειών μας.

Όλοι πρέπει να στηρίζουμε αυτές τις εκδηλώσεις και να είμαστε αρωγοί όχι μόνο με την παρουσία μας, αλλά και έμπρακτα με τη συμμετοχή μας σε δράσεις και εθελοντικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τους γονείς της πόλης μας.

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που ζούμε πρέπει να συνεργαστούμε στενά όλοι μαζί, ο Δήμος, οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές για να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό και εκπαιδευτικό δίχτυ προστασίας γύρω από την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου, δίνοντας διεξόδους και επιλογές στα παιδιά μας,

Σε αυτή την προσπάθεια όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε τους συλλόγους των σχολείων και να ενισχύσουμε τη δυναμική τους.

Η δημοτική Αρχή και ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης δεσμεύτηκαν για οικονομική ενίσχυση των σχολικών επιτροπών, ενώ το γραφείο Παιδείας εξετάζει τη σύσταση και στελέχωση με ειδικευμένους επαγγελματίες της πόλης μας, επιτροπής συντονισμού δράσεων σε θέματα νεολαίας και εκπαίδευσης. Η επιτροπή θα έχει εισηγητικό χαρακτήρα προστασίας των νέων της πόλης μας από εθισμούς, την ανάπτυξη περιβαλλοντικής, φιλοζωικής, ιατρικής, αθλητικής και πολιτιστικής αγωγής, την αντιμετώπιση ανεργίας στους νέους και κατάρτιση σχεδίου για την ποιοτική αναβάθμιση των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Σε αυτήν την προσπάθεια πρωταγωνιστές είμαστε εμείς οι γονείς.

Δημήτρης Κατραμάδος
Αντιδήμαρχος Παιδείας και Περιβάλλοντος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet