Είδη πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία συγκέντρωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Είδη πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία συγκέντρωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, της Περιφέρειας Αττικής του ΣΚΑΙ και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία. Από το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022 στο δημαρχείο προσήλθαν δεκάδες πολίτες προσφέροντας είδη υγιεινής, φάρμακα, παιδικές τροφές, ρούχα, κουβέρτες και άλλα χρήσιμα προϊόντα εκ των οποίων κάποια θα σταλούν στην Ουκρανία και κάποια θα καλύψουν τις ανάγκες των προσφύγων που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα και έχουν ανάγκη.

Στην είσοδο της Κοινωνικής Υπηρεσίας προσήλθαν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρής, τους οποίους υποδέχθηκαν οι αντιδήμαρχοι Νότα Σοκορέλη και Σταύρος Μονεμβασιώτης, με την προϊσταμένη της Υπηρεσίας Σταματούλα Τράνακα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δηλώνει σχετικά: «Σημαντική ήταν για άλλη μια φορά η προσέλευση των συμπολιτών μας στη δράση του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο μας. Από το πρωί η Κοινωνική μας Υπηρεσία υποδέχθηκε συμπολίτες που αναταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους για την συνεισφορά τους και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στον λαό της Ουκρανίας που υφίστανται τις συνέπειες της επίθεσης, αλλά και στους πρόσφυγες που έχουν καταφύγει στη χώρα μας, το τελευταίο διάστημα. Ως Δήμος θα συνεχίσουμε να βοηθάμε στο μέτρο των δυνατοτήτων όπου υπάρχει ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet