Εθελοντική αιμοδοσία στις 3 Απριλίου στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία στις 3 Απριλίου στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Για τη Δευτέρα 3 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης για το 2023. Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου), από τις 10:00 π.μ. ως τις 8:00 μ.μ., και έχει ως στόχο την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Επίσης για πρώτη φορά θα λειτουργήσει στον χώρο διεξαγωγής της αιμοδοσίας γραφείο δοτών μυελού των οστών για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στη σχετικά τράπεζα εθελοντών δοτών.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον τηλ. αριθμό 210 6145142.          

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς: «Ο Δήμος μας καλεί τους δημότες και τους κατοίκους της Λυκόβρυσης και της Πεύκης να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουμε. Η προσφορά αίματος είναι πάντοτε πολύτιμη. Ιδιαίτερα την περίοδο που το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιεζόταν από την πανδημία η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών συνέβαλε σημαντικά ώστε να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες ζήτησης σε αίμα σε συνανθρώπους μας που το χρειάστηκαν. Τέλος, πολύ σημαντική για μας είναι και η δυνατότητα που δίνουμε στους συμπολίτες μας να γίνουν δότες μυελού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet