Εκπρόσωπο του προγράμματος ανακύκλωσης «The Green City» υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Εκπρόσωπο του προγράμματος ανακύκλωσης «The Green City» υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Εκπρόσωπο του προγράμματος «The Green City» υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022. Το Πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον ΕΔΣΝΑ και την εταιρεία Citipost και απευθύνεται σε περίπου 4 εκατομμύρια πολίτες, στους 66 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής. Μέσω του «The Green City», 60 Κινητά Πράσινα Σημεία πραγματοποιούν προκαθορισμένα δρομολόγια σε καθημερινή βάση, σταθμεύουν και λειτουργούν σε κάθε Δήμο της Περιφέρειας Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρίδης συναντήθηκε με τη διευθύντρια του έργου Άννα Κλειδά και τη Μηχανικό Περιβάλλοντος της εταιρείας Μαρία Θεοδωράκη και συζήτησαν τα σημεία στάθμευσης των οχημάτων και δράσεις ευαισθητοποίησης των πολίτων του Δήμου σε θέματα ανακύκλωσης. Μία ανάλογη εκδήλωση προγραμματίστηκε για τις 28 Μαΐου 2022, στις 11 π.μ., στην πλατεία Σοφούλη, στην Πεύκη.

Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικώς: «Στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης προσπαθούμε να κάνουμε την ανακύκλωση αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Γι’ αυτό έχουμε αυξήσει τα ρεύματα ανακύκλωσης που λειτουργούν στον Δήμο μας, αξιοποιώντας κάθε συνεργασία.

Είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τους εκπροσώπους του προγράμματος “The Green City”, το οποίο έχει και το στοιχείο της επιβράβευσης για τον πολίτη. Συζητήσαμε και συμφωνήσαμε να πραγματοποιήσουμε δράσεις ενημέρωσης ευαισθητοποίησης, οι οποίες ξεκινούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Η προσπάθεια για την ενίσχυση της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος είναι διαρκής και συλλογική».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet