Εμπρηστικές επιθέσεις σε ATM σε Μαρούσι και Πεύκη
Κοινωνία

Εμπρηστικές επιθέσεις σε ATM σε Μαρούσι και Πεύκη

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων κατά μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης τραπεζών σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, μεταξύ των οποίων το Μαρούσι και η Πεύκη.

Ειδικότερα, η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 02:37 στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Κυψέλη, όταν άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε ATM προκαλώντας φθορές.

Μερικά λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση σε ATM της λεωφόρου Ειρήνης στην Πεύκη. Από τη φωτιά προκλήθηκαν φθορές στην οθόνη του μηχανήματος.

Στις 02:40 σημειώθηκε επίθεση σε ATM της οδού Γρηγ. Αυξεντίου στου Ζωγράφου, ενώ στις 03:07 ένας ή περισσότεροι δράστες έβαλαν φωτιά σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, που βρίσκεται στην οδό Διονύσου στο Μαρούσι.

Σε κανένα από τα σημεία των επιθέσεων οι αστυνομικοί δεν βρήκαν υπολείμματα από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τις επιθέσεις.

Παράλληλα, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε βαν ιδιοκτησίας σουπερμάρκετ, που βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet