Ενημέρωση για ενίσχυση της πυροπροστασίας πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ενημέρωση για ενίσχυση της πυροπροστασίας πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πεύκης

Η προσπάθεια για την ενίσχυση της πυροπροαστασίας στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης είναι διαρκής.

Την Τετάρτη 21/7/2021, στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του δημαρχείου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στην εκδήλωση πυρκαγιάς από κάθε αιτία, τον τρόπο αντιμετώπισής της, τον χειρισμό πυροσβεστήρων και άλλα σχετικά θέματα.

Την ενημέρωση πραγματοποίησαν οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Ακαδημίας υποπυραγός Αναστάσιος Πατεράκης και επιπυραγός Μπόσινα Κυριακή και την παρακολούθησαν οι εργαζόμενοι στην πυροπροστασία του Δήμου, παρουσία και του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Κοκορόσκου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Στον Δήμο μας η προσπάθεια για να προστατεύσουμε τα δάση μας είναι συνεχής και πολυεπίπεδη. Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και συνεργασία, προκειμένου να βελτιώσουμε την τεχνογνωσία μας και τις επιχειρησιακές μας δυνατότητες.

»Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η ενημέρωση, για την οποία ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Ακαδημία και τους αξιωματικούς της, για την ευγενική τους αυτή χειρονομία.

»Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο Δημήτρη Κοκορόσκο για αυτήν την πρωτοβουλία και γενικότερα για τη δουλειά που επιτελείται στην Πολιτική Προστασία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet