Επιταγή ύψους 800 ευρώ από τραπεζικό ίδρυμα για στήριξη μαθητών του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επιταγή ύψους 800 ευρώ από τραπεζικό ίδρυμα για στήριξη μαθητών του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Και η Alpha Bank  ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του δήμαρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, για την παροχή tablets σε μαθητές, οι οποίοι αδυνατούν να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μαυρίδης επισκέφθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου το υποκατάστημα της Alpha Bank στην Πεύκη και παρέλαβε από την διευθύντρια κ. Αγλαΐα Παπαδοπούλου επιταγή ύψους 800 ευρώ.

Το ποσό αυτό θα δοθεί από τον Δήμο στις Σχολικές Επιτροπές που θα αναλάβουν την αγορά και τη διανομή των tablets σε μαθητές που τα έχουν πραγματική ανάγκη, επισημαίνει η διοίκηση.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που άλλη μια τράπεζα που δραστηριοποιείται στον Δήμο μας συνδράμει στην προσπάθεια μας να ανταποκριθούμε στις πρωτόγνωρες καταστάσεις, που προκαλεί η πανδημία.

»Ευχαριστούμε την κυρία Παπαδοπούλου και την Alpha Bank, η οποία ανταποκρίθηκε στην επιστολή που απέστειλα προς φορείς του ιδιωτικού τομέα για την ενίσχυση των μαθητών της πόλης που δυσκολεύονταν ή αδυνατούσαν να συμμετέχουν στην τηλεεκπαίδευση.

»Με τη δωρεά αυτή μας επιτρέπει να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερους μαθητές. Ελπίζουμε οι δωρεές αυτές να βρουν και άλλους μιμητές, ώστε να ενισχύσουμε τις κοινωνικές μας δομές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet