Επιτραπέζια παιχνίδια πρόσφερε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επιτραπέζια παιχνίδια πρόσφερε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Επιτραπέζια παιχνίδια παρέδωσε πρόσφατα ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης στην εκπρόσωπο του Δικτ΄΄υου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Ρούλα Λινάρδου.

Μάλιστα, παραδόθηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στον πρόεδρο της Κοινότητας Ελληνικού του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, Κωνσταντίνο Πλατιά για τους πληγέντες από την πυρκαγιά του καλοκαιριού. Σημειώνεται ότι παραδόσεις τέτοιων ειδών, που συνελέγησαν από τους πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, είχαν γίνει και τον Αύγουστο, τις ημέρες της πυρκαγιάς.

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού είναι μη κερδοσκοπικό
σωματείο που έχει ως σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού,
όπως αυτά ορίζονται στη σχετική σύμβαση του ΟΗΕ. Υλοποιεί πολλές δράσεις και προγράμματα για παιδιά και εφήβους όπως το
Εργαστήρι Πολιτισμού, το Κέντρο για το παιδί, το Εφηβικό Δίκτυο, κ.λπ. Σκοπός του είναι η δυνατότητα έκφρασης των παιδιών και των εφήβων, η
προώθηση της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, της σύμπραξης, της δικτύωσης, του εθελοντισμού, της συλλογικότητας και της κοινωνικοποίησης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Ένας από τους λόγους που είμαι υπερήφανος για τον Δήμο μας είναι η δυνατότητα που έχουν οι κοινωνικές μας δομές να στέκονται δίπλα στους συμπολίτες πας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάζεται ανάγκη. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην ανταπόκριση των πολιτών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης σε καλέσματά για στήριξη που απευθύνουμε κατά καιρούς, όπως ήταν αυτό για τους πυροπλήκτους του περσινού καλοκαιριού. Επίσης, επιτυγχάνεται στη συνεργασία μας με φορείς, που αποδεδειγμένα κάνουν καλή δουλειά στον τομέα τους, όπως το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, το οποίο στηρίζουμε. Συνεχίζουμε, προσπαθώντας να σταθούμε δίπλα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet