Επιτυχημένη εκδήλωση ενημέρωσης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επιτυχημένη εκδήλωση ενημέρωσης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 η ημερίδα ευαισθητοποίησης με τίτλο «Ενημερωνόμαστε ως γονείς – Προστατεύουμε τα παιδιά μας» και θέμα τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ), η οποία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου.

Όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκαραβέλλας, «ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού διοργανώνει παρόμοιες δράσεις – εκδηλώσεις και θα συνεχίσει να διοργανώνει, καθώς το προλαμβάνειν αντί του θεραπεύειν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα με την ενημέρωση και πληροφόρηση των δημοτών στη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας».

Ο αντιδήμαρχος ευχαριστεί θερμά για την τιμή που έκαναν στον Δήμο τους ομιλητές της ημερίδας, Τζεννάρο Καστάλντο, Κωνσταντίνο Νταλούκα, Ιωάννη Μπάρκη, Εύη Παπαζήση και τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Αρχοντό. Τέλος, ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης για την άριστη συνεργασία στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet