Ευχές για καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις από τη δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Ευχές για καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις από τη δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης

Μηνύματα έστειλαν ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης και η αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Ν. Σοκορέλη προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα γενικά λύκεια της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, οι οποίες ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.

Στο μήνυμά του ο κ. Μαυρίδης αναφέρει: «Στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης που συμμετέχουν στις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, εύχομαι καλή επιτυχία. Με πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία και να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σας στα επόμενα χρόνια. Για την επίτευξη των στόχων σας χρειάζεται προσπάθεια, ψυχραιμία και επιμονή. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας».

Η αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νότα Σοκορέλη δήλωσε από τη μεριά της: «Το σχολικό έτος πλησιάζει στο τέλος του και οι μαθητές Γυμνασίου 1ης και 2ας Λυκείου βάζουν τα δυνατά τους εν όψει των Προαγωγικών Εξετάσεων και της 3ης Λυκείου για τις απολυτήριες εξετάσεις. Στα παιδιά μας εμείς ως γονείς πρέπει να σταθούμε, στηρίζοντάς τα δίνοντας τους θάρρος και το κυριότερο κάνοντας τα να πιστέψουν ότι οποιαδήποτε τυχόν αποτυχία δεν σημαίνει ποτέ κάτι το μη αναστρέψιμο. Να τα βοηθήσουμε να πιστέψουν στον εαυτό τους και να αναζητήσουν και να ανακαλύψουν και αλλά ταλέντα να τα καλλιεργήσουν και να προοδεύσουν. Καλή επιτυχία στα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet