Ευχαριστίες δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης προς τις επιχειρήσεις που προχωρούν σε δωρεές
Κοινωνία

Ευχαριστίες δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης προς τις επιχειρήσεις που προχωρούν σε δωρεές

Οι δωρεές από τον ιδιωτικό τομέα προς τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και φορείς της πόλης είναι εξαιρετικά σημαντικές, ιδιαίτερα σε περιόδους εκτάκτου ανάγκης, σημειώνει η δημοτική αρχή, προσθέτοντας ότι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις προσφέρουν τους τελευταίους μήνες, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο ιδιοκτήτης περίπτερου Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος δώρισε 2.000 χειρουργικές μάσκες για τις ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, ενώ πρόσφατα είχε ενισχύσει με δωροεπιταγές το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Επίσης, στο δημαρχείο παραδόθηκαν 168 συσκευασίες αντισηπτικών διαλυμάτων των 250 ml, που προορίζονται για το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων. Τα αντισηπτικά συμπεριλαμβάνονται στη μεγάλη δωρεά των εταιρειών ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ και ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλα τα Ειδικά Σχολεία της χώρας, στο πλαίσιο της συνεργασίας που διατηρούν με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Η ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ, από κοινού με τον ΑΒ Βασιλόπουλο, έχουν προσφέρει  34.500 τεμάχια αντισηπτικών προϊόντων, τα οποία είναι σε διαδικασία αποστολής σε  142 Δήμους για τη δωρεάν διάθεση στα 2.990 τμήματα των Ειδικών Σχολείων της χώρας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Θέλω να εκφράσω από καρδιάς τις θερμές μου ευχαριστίες καθώς και τα συγχαρητήρια μου στον κ. Δημήτρη Καραγιάννη, τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου που βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Ειρήνης με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, πάνω στην πλατεία Σοφούλη στην Πεύκη, ο οποίος και στο παρελθόν έχει ενισχύσει τον Δήμο μας και πιο συγκεκριμένα το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τις εταιρείες ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ και ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ για την πρωτοβουλία να ενισχύσουν τα Ειδικά Σχολεία της χώρας, που προσφέρουν πολύ σημαντικό έργο. Τους ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να βρουν και άλλους μιμητές σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet