Ευχαριστίες Δ. Κωνστάντου για τη συμμετοχή πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία
Κοινωνία

Ευχαριστίες Δ. Κωνστάντου για τη συμμετοχή πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία

Θερμές ευχαριστίες στους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που έδωσαν αίμα κατά την εθελοντική αιμοδοσία της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος, απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κωνστάντος.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- σημειώνεται:

Θερμές, εγκάρδιες ευχαριστίες στους συμπολίτες μας εθελοντές αιμοδότες!

Ευγνώμων στους 95 συμπολίτες μας που προσήλθαν στην τακτική φθινοπωρινή εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας, επιτυγχάνοντας τη συλλογή 80+ μονάδων (φιαλών) αίματος ενισχύοντας τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος και το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Θερμές ευχαριστίες στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου παίδων «Η Αγία Σοφία» για την εξαιρετική παρουσία και συμβολή στην επιτυχή πραγματοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Εγκάρδιες ευχαριστίες στις νέες και νέους εθελοντές αιμοδότες που για πρώτη φορά προσήλθαν, βλέποντας στο πρόσωπό τους και στην πράξη τους, τους καλύτερους πρεσβευτές των αξιών της αλληλεγγύης, του ανθρωπισμού και της προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπο!

Συγχαρητήρια στις εθελόντριες που φρόντισαν η υποδοχή, παραμονή και φροντίδα των αιμοδοτών να είναι σε εξαιρετικό επίπεδο.

Εύχομαι όσες και όσοι δε μπόρεσαν να λάβουν μέρος να επισκεφθούν σύντομα ένα κέντρο αιμοδοσίας στο πλησιέστερο νοσοκομείο, προσφέροντας αίμα!

Ας κρατήσουμε όλες και όλοι ως οδηγό την αρετή της συνεργασίας, τα οφέλη της συνενωτικής και συνεργατικής διάθεσης στην πράξη, επιλέγοντας να είμαστε χρήσιμοι, τοποθετώντας στο επίκεντρο της δημοσιότητας και της προβολής τον σκοπό που υπηρετούμε, αναδεικνύοντας τις εθελόντριες και τους εθελοντές, τους μοναδικούς και αληθινούς πρωταγωνιστές στην προσφορά ζωής στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet