«Ευχαριστώ» δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στην Ελληνοαγγλική Αγωγή
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στην Ελληνοαγγλική Αγωγή

Θερμό ευχαριστώ απευθύνει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, στον ιδιοκτήτη και διευθυντή της «Ελληνοαγγλικής Αγωγής», Χριστόδουλο Κακαδιάρη, στους μαθητές και τις οικογένειές τους, αλλά και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ως αρωγή στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Ευχαριστήριο δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στην «Ελληνοαγγλική Αγωγή»

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «με θέρμη και εκφράζοντας για άλλη μια φορά τα συναισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς που διακατέχουν τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις οικογένειες των παιδιών που φοιτούν στην Ελληνοαγγλική Αγωγή, ανταποκρίθηκε σύσσωμη η εκπαιδευτική δομή στο κάλεσμα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επισήμανε σχετικά: «Η ευγενική συνεισφορά της “Ελληνοαγγλικής Αγωγής” είναι χαρακτηριστική των Αρχών που διέπουν το σχολείο. Η ενέργεια αυτή εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα συλλογικότητας και προσφοράς στον συνάνθρωπο, που οφείλουν να διακρίνουν τα ενήλικα μέλη της κοινωνίας μας και αποτελούν τον καλύτερο παραδειγματισμό για την ανάπτυξη των παιδιών μας και την κοινωνία που θα κληθούν στο άμεσο μέλλον ως ενήλικες πλέον να συγκροτήσουν με τη σειρά τους. Ευχαριστώ από καρδιάς για την υπευθυνότητα που αντιμετωπίζετε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και των ανάγκες των κατοίκων τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet