«Ευχαριστώ» Τ. Μαυρίδη προς τους εργαζομένους του Δήμου
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» Τ. Μαυρίδη προς τους εργαζομένους του Δήμου

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα όλων των εργαζομένων του Δήμου το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης».

Ο δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους για την, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «αγαστή συνεργασία τους, δήλωσε ότι τους θεωρεί συνεργάτες του». Ακολούθως ανέφερε ότι, «αποτελούν ο καθένας από τη μεριά του αναπόσπαστο κομμάτι μιας σπουδαίας συλλογικής προσπάθειας που γίνεται από όλο τον Δήμο προς όφελος των συνανθρώπων μας». «Όπως συμβαίνει και σε μια οικογένεια», είπε, «όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου αποτελούν μέλη της, όπου ακόμα και αν υπάρχουν διαφωνίες υπάρχει πάντα σεβασμός και αλληλοκατανόηση».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν φυσικά όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου προς τιμήν των οποίων έγινε η εκδήλωση, ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Νικολιδάκης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Πανταζής, Χρήστος Σκαμάκης, Ευάγγελος ΠαπανικολάουΧρήστος Φωτίδης, Δημήτρης Κατραμάδος, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη, αρχηγοί και εκπρόσωποι των λοιπών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου από όλες τις υπηρεσίες και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet