Ε. Μανδαμαδιώτου: Τι μέλλει γενέσθαι με το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ε. Μανδαμαδιώτου: Τι μέλλει γενέσθαι με το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Το τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης – μέλος της παράταξης Δήμος Μπροστά+ Ελένη Μανδαμαδιώτου σημειώνει ότι «βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του Σεπτέμβρη! Τα σχολεία έχουν ξεκινήσει αν και με αρκετά προβλήματα στον Δήμο», ενώ προσθέτει ότι «μία άλλη σημαντική εκπαιδευτική δομή, το Κοινωνικό Φροντιστήριο Λυκόβρυσης – Πεύκης, επίσης, πρέπει να μας απασχολεί. Μου γεννήθηκαν πάλι απορίες εξαιτίας μίας ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του Δήμου που ανακάλυψα, όλως τυχαίως, για το Κοινωνικό Φροντιστήριο, με την πρόσκληση για εθελοντές εκπαιδευτικούς, η οποία δεν μου άνοιγε και την δήλωση εγγραφής των μαθητών».

Στη συνέχεια της σχετική ανακοίνωσης, η κ. Μανδαμαδιώτου δημοσιοποιεί κάποια προσωπικά της ερωτήματα, αναφορικά με τη δομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου:

  1. Δεν θα λειτουργήσει, όπως μας είχαν πληροφορήσει σε διά ζώσης (από τις τότε συνεδριάσεις του Δ.Σ. στο δημαρχείο!), μέσω όσων ιδιωτικών φροντιστηρίων έχουν την δυνατότητα και την επιθυμία να αναλάβουν μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου; Σχετική κοινώς γνωστή πληροφόρηση τους είχε δοθεί πέρυσι προφορικά σχετικά με επιτυχημένα κοινωνικά φροντιστήρια, με δεκάδες μαθητές, να συνεργάζονται με τα τοπικά ιδιωτικά φροντιστήρια. Υπήρχε και στην γραπτή έκθεσή μας για τα τυχόν προβλήματα και πιθανές λύσεις/προτάσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο, σχετική αναφορά εκτός άλλων.
  2. Λειτουργεί η δομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου; Mε εθελοντές καθηγητές τελικά; Δόθηκαν εγκαίρως (στα ΜΜΕ και στις σελίδες του ΚΟΙΠΑΠ), ώστε να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους οι μαθητές/εκπαιδευτικοί; Πόσοι μαθητές/καθηγητές ανταποκρίθηκαν, πόσοι εγγράφηκαν;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet