Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στο χριστουγεννιάτικο bazaar του ΚΑΠΗ Άνω Πεύκης
Κοινωνία

Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στο χριστουγεννιάτικο bazaar του ΚΑΠΗ Άνω Πεύκης

Ενισχύοντας τις δημιουργικές προσπάθειες των μελών του ΚΑΠΗ Άνω Πεύκης η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, το χριστουγεννιάτικο bazaar, που διοργάνωσε η φιλόξενη ομάδα κοσμήματος, πλεξίματος και χειροτεχνιών του ΚΑΠΗ, με τη στήριξη της διευθύντριας Άννας Γαϊτανίδου.

Η κα Πατούλη αντάλλαξε ευχές με όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ και, παράλληλα, συνεχάρη τους παρευρισκόμενους για την αξιόλογη προσπάθεια που επιτελούν με πολύ μεράκι, δημιουργική έμπνευση και θέληση για κοινωνική προσφορά. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής συμβούλου, «η ανθρώπινη επαφή, τα συναισθήματα χαράς, αισιοδοξίας και αγάπης και το αστείρευτο ταλέντο των συνδημοτών της τρίτης ηλικίας έβαλαν τη δική τους ξεχωριστή σφραγίδα στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών».

Όπως τονίζει σε μήνυμά της η ίδια: «Οφείλουμε να επαινούμε, να στηρίζουμε και να αναδεικνύουμε την εμπνευσμένη προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, που με τις γνώσεις και την ανεξάντλητη ζωντάνια τους αποτελούν πρότυπα συμπεριφοράς για όλους μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Την κα Πατούλη συνόδευσαν συνάδελφοί της δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και φίλοι του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet