Ικανοποίηση Τ. Μαυρίδη για την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ικανοποίηση Τ. Μαυρίδη για την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης

«Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε από τη συνέντευξη του γενικού γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι στον σχεδιασμό του υπουργείου εντάσσονται οι νέες επεκτάσεις της Αττικής Οδού. Ανάμεσα σε αυτές είναι η επέκταση της Λεωφόρου Κύμης και η σύνδεσή της με τον ΠΑΘΕ, η οποία όπως ανέφερε ο κ. Καραγιάννης είναι έτοιμη προς δημοπράτηση».

Τα παραπάνω αναφέρει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, προσθέτοντας ότι «οι συντονισμένες προσπάθειές μας τα τελευταία χρόνια, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους όμορους Δήμους, Αμαρουσίου, Ηρακλείου Αττικής και Κηφισιάς, απέδωσαν καρπούς, ώστε αυτό το μεγάλο έργο να προχωρήσει».

«Ευχαριστούμε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, με τον οποίον πρόσφατα συναντηθήκαμε μαζί με τους συναδέλφους δημάρχους για την αποφασιστική συνεισφορά του. Άλλο ένα μεγάλο έργο για την περιοχή μας ολοκληρώνεται. Η συνεργασία με τους όμορους Δήμους και με την κυβέρνηση θα συνεχιστεί, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της περιοχής και των πολιτών» κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Μαυρίδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet