Κάλεσμα Π. Ιωάννου προς κατοίκους Πεύκης και Λυκόβρυσης: Τηρείτε σχολαστικά τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κάλεσμα Π. Ιωάννου προς κατοίκους Πεύκης και Λυκόβρυσης: Τηρείτε σχολαστικά τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό

Κάλεσμα προς τους δημότες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης απευθύνει ο αντιδήμαρχος Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, προκειμένου να τηρούν σχολαστικά τα προληπτικά μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, καθώς τα κρούσματα στη χώρα αυξάνονται καθημερινά.

Στο κάλεσμα που απευθύνει ο κ. Ιωάννου αναφέρει:

Αγαπητές συμπολίτισσες – Αγαπητοί συμπολίτες στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης,

Κάποιοι από εσάς είναι ήδη στις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ κάποιοι άλλοι παραμένετε εξ ανάγκης στον Δήμο μας. Και στις δύο περιπτώσεις ο Δήμος μας σας θέλει όλες και όλους γερούς και υγιείς, ιδιαίτερα τώρα που ο κορωνοϊός COVID-19 είναι ακόμη κοντά μας.

Χρειάζεται όλες και όλοι να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να αποφύγουμε τον εφησυχασμό. Η κοινωνική απόσταση, η αποφυγή πολυσύχναστων χώρων, η χρήση της μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους ή σε χώρους με πολύ κόσμο (π.χ. καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, λαϊκές αγορές κ.λπ.) ακόμη κι αν είναι σε ανοικτό χώρο, το συχνό πλύσιμο ή απολύμανση των χεριών και η αποφυγή αγγίγματος του προσώπου μας είναι απόλυτα αναγκαίες πράξεις υπευθυνότητας, τόσο απέναντι στον εαυτό μας, όσο και απέναντι στους γύρω μας.

Ο Δήμος μας είναι σε εγρήγορση, οι υπηρεσίες μας λειτουργούν με όλα τα μέσα προφύλαξης και δέχονται επισκέψεις μόνο με τη χρήση μάσκας ή μέσω των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και παραμένουμε πάντα στη διάθεση των συμπολιτών μας να καλύψουμε τις επείγουσες ανάγκες τους σε βοήθεια μέσα από τη Γραμμή του Δημότη 15323 και τους λοιπούς μηχανισμούς λειτουργίας μας.

Ευχή μας είναι να παραμείνετε όλοι σε εγρήγορση και υγιείς και να βοηθήσετε το ίδιο και τους γύρω σας (οικογένεια, φίλους, συναδέλφους).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet