Κλείνουν οι εκπαιδευτικές δομές και τα τμήματα ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κλείνουν οι εκπαιδευτικές δομές και τα τμήματα ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ

Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης αναστέλλεται για τις επόμενες 14 ημέρες η λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών δομών και των τμημάτων των Νομικών Προσώπων του Δήμου ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ, ως συνέχεια της απόφασης της κυβέρνησης να αναστείλει τη λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων από την Τετάρτη 11/3/2020, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις και από τα Νομικά Πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι η η λειτουργία των ΚΑΠΗ στον Δήμο έχει ανασταλεί από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και για 4 εβδομάδες.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά με τις νέες εξελίξεις:

«Με απόφαση της κυβέρνησης, για προληπτικούς λόγους, κλείνουν όλα τα σχολεία, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού για τις επόμενες 14 ημέρες. Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας, για να επιτευχθεί ο στόχος του μέτρου, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι ατομική υπευθυνότητα και ειδικά οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά. Κάνω και εγώ έκκληση στους συμπολίτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να εφαρμόσουν πιστά τις οδηγίες.

»Από την πλευρά μας αναστέλλουμε τη λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών δομών και των τμημάτων του ΠΕΑΠ και του ΚΟΙΠΑΠ για το ίδιο χρονικό διάστημα. Παραμένουμε σε ετοιμότητα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο νέος ιός, ώστε να ενημερώνουμε τους πολίτες και να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet