Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας εργαζομένων & εθελοντών του ΚΟΙΠΑΠ
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας εργαζομένων & εθελοντών του ΚΟΙΠΑΠ

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας των εθελοντών και των εργαζομένων του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ παρευρέθη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, το απόγευμα της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου 2017.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, στους ανθρώπους που στηρίζουν τόσα χρόνια με αγάπη τις κοινωνικές δομές του ΚΟΙΠΑΠ, τους εθελοντές ιατρούς και επιστήμονες με άλλες ειδικότητες που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στα Δημοτικά Πολυϊατρεία, τους εθελοντές που υποστηρίζουν τις γραμματείες των πολυϊατρείων, τους εθελοντές στο Κοινωνικό Φαρμακείο, στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, στην Ιματιοθήκη και στους εργαζόμενους στο ΚΟΙΠΑΠ.

Ο δήμαρχος χαιρέτισε τους παριστάμενους και ευχαρίστησε τον πρόεδρο, Αντώνη Τσελέντα, και την αντιπρόεδρο, Μαριάννα Μαμαλάκη, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ για όλες τις δράσεις και τις όμορφες, όπως σημείωσε, πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση. Ακόμη ανέφερε ότι «ο εθελοντισμός σήμερα δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής». «Προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση των θεμελιωδών τους δικαιωμάτων και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πέρα από τους εξαίρετους και καταρτισμένους υπαλλήλους, για την εύρυθμη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των Υπηρεσιών του, διαθέτει παράλληλα και μια δυναμική ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Αυτούς ήρθαμε σήμερα να τιμήσουμε σε αυτή την όμορφη συνάντηση», δήλωσε ο κ. Τ. Μαυρίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet