Κ. Ξανθόπουλος: Επί 27 μήνες ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης λειτουργεί με λιγότερη διαφάνεια
Κοινωνία

Κ. Ξανθόπουλος: Επί 27 μήνες ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης λειτουργεί με λιγότερη διαφάνεια

Ότι «η πλειοψηφία της διοίκησης και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τ. Μαυρίδης έχουν καταργήσει εδώ και 27 μήνες τις διά ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των Νομικών Προσώπων», τονίζει ο Κώστας Ξανθόπουλος, δημοτικός σύμβουλος με τη Συμμαχία Πολιτών και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, υπογραμμίζοντας ότι «δεν πάει άλλο».

Ειδικότερα, ο κ. Ξανθόπουλος αναφέρει: «Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ενώ τα υγειονομικά μέτρα έχουν σχεδόν καταργηθεί σε ολόκληρη τη χώρα, δυστυχώς στον Δήμο μας η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Η πλειοψηφία της διοίκησης και ο δήμαρχος έχουν από την έναρξη της πανδημίας, εδώ και 27 μήνες, καταργήσει τις διά ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των Νομικών Προσώπων του Δήμου, δηλαδή της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της Οικονομικής Επιτροπής, του ΠΕΑΠ, του ΚΟΙΠΑΠ. Δεν πάει άλλο.

Η Συμμαχία Πολιτών και ο επικεφαλής της Γιάννης Θεοδωρακόπουλος έχουν πολλές φορές καλέσει τη διοίκηση του Δήμου να επαναφέρει την κανονικότητα και να ανοίξει τις πύλες των συνεδριάσεων στους πολίτες. Επί 27 μήνες βλέπουμε έναν Δήμο να λειτουργεί με λιγότερη διαφάνεια και λιγότερο φως. Δεν πάει άλλο. Καλούμε τους πολίτες και τους φορείς της πόλης να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στη σημερινή δημοτική αρχή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet