Λυκόβρυση-Πεύκη 2020: Ανακοίνωση για τη Γιορτή της Μητέρας
Κοινωνία

Λυκόβρυση-Πεύκη 2020: Ανακοίνωση για τη Γιορτή της Μητέρας

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση-Πεύκη 2020, με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Ιωάννου, εξέδωσε ανακοίνωση για τη σημερινή Γιορτή της Μητέρας, στην οποία και αναφέρει τα εξής:

Η 12η Μαΐου είναι μια πάρα πολύ μεγάλη επέτειος για όλη την ανθρωπότητα! Γιορτάζει η ΜΑΝΑ, η κάθε μάνα απανταχού της γης. Το πιο γλυκό και σεβαστό πρόσωπο που όλοι μας έχουμε στη ζωή μας και που βρίσκεται ή βρισκόταν δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες και όμορφες στιγμές της ζωής μας, με ανυπόκριτη διάθεση άδολης προσφοράς. Η ιερότερη μορφή που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους.

Η σημερινή επέτειος της γιορτής της δεν έπρεπε να ήταν Κυριακή. Έπρεπε να ήταν επίσημη εθνική αργία να τρέξουμε όλοι στην αγκαλιά της, εάν ζει, ή στο μνήμα της και να της προσφέρουμε ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης μας για τα όσα έχει προσφέρει στη ζωή μας, από τη γέννησή μας μέχρι σήμερα, με διάθεση άδολης, ανυπόκριτης και ανυστερόβουλης προσφοράς χωρίς όρια! Είναι το πρόσωπο εκείνο που στέκεται ή στάθηκε λαμπάδα καιόμενη στα προβλήματά μας, στις δυσκολίες μας, στις κακοτοπιές της ζωής μας, με διάθεση συμβουλευτική, με διάθεση προσευχητική, με διάθεση  ολοκληρωτικής σταυρικής θυσίας.

Αυτή τη μάνα τιμούμε σήμερα οι πανέλληνες και όχι μόνο και της δίνουμε νοερά με τις πράξεις μας και τις ενέργειές μας την αξία που της αρμόζει ως το πιο πολύτιμο μαργαριτάρι που φυλάμε μυστικά στην καρδιά μας και της το προσφέρουμε με τις οποιεσδήποτε πράξεις μας ανήμερα στη γιορτή της, δίνοντάς της λίγη χαρά ή λίγη ανακούφιση στην ψυχή της, η οποία εξακολουθεί νοερά να προσφέρει και να συμπαραστέκεται σε όλες μας τις δυσκολίες. Γιατί η μάννα είτε ζει, είτε ευρισκόμενη στους ουρανούς κοντά στον Θεό, δεν παύει να προσεύχεται στον Ύψιστο για την υγεία μας, για την προσωπική και οικογενειακή μας ευτυχία, για όλα τα προβλήματα της ζωής μας που αντιμετωπίζουμε. Αυτή η μάνα αξίζει να την τιμούμε καθημερινά και αδιάλειπτα και όχι μόνο στη γιορτή της. Είναι καθήκον μας και βασική και πρωταρχική μας υποχρέωση.

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 και ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου εύχονται σε όλες τις Ελληνίδες μητέρες χρόνια πολλά και ευλογημένα.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet