Μέλη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου «Αναγέννηση» υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μέλη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου «Αναγέννηση» υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση» υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης την Τρίτη 10 Μαΐου 2022. Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος Γιώργος Τσιράκης και ο Γιώργος Κοτταρίδης που είναι μέλος του Δ.Σ.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση» ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2003 από γονείς και φίλους αυτιστικών παιδιών, προκειμένου να εργαστεί για τη διασφάλιση των ισότιμων δικαιωμάτων τους στη ζωή και να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αυτιστικά άτομα λόγω του κοινωνικού αποκλεισμού. Ο σύλλογος είναι ενεργό μέλος της ΕΣΑμεΑ, ΠΟΣΓΚΑμεΑ και της ΕΕΠΑΑ.

Ο κ. Μαυρίδης δηλώνει σχετικά: «Είχα σήμερα τη χαρά να υποδεχτώ τους εκπροσώπους του Συλλόγου “Αναγέννηση” και να ενημερωθώ για το όραμα και τα προγράμματά τους για τα αυτιστικά άτομα. Ως Δήμος προσπαθούμε να στηρίζουμε την κοινωνία των πολιτών με κάθε δυνατό τρόπο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet