Μαθητικούς διαγωνισμούς του ΙΟΑΣ για την οδική ασφάλεια στηρίζει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μαθητικούς διαγωνισμούς του ΙΟΑΣ για την οδική ασφάλεια στηρίζει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

O Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης στηρίζει τον τρίτο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας με τίτλο «Οδική Ασφάλεια Παντού και Πάντα» για μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και «Οδική Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη» για μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», σε συνεργασία με το τμήμα της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, και έχει σκοπό να κινητοποιήσει τους μαθητές να σκεφτούν και να προτείνουν λύσεις, αλλά και να ευαισθητοποιήσουν τους συνομηλίκους, καθώς και τους ενήλικες συμπολίτες τους, πάνω στο ζήτημα της οδικής ασφάλειας. Η ημερομηνία υποβολής για τις μαθητικές δημιουργίες είναι έως τις 30/06/2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να βρουν την έγκριση και την πρόσκληση του διαγωνισμού και να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στους παρακάτω συνδέσμους:

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με το ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς στο πλαίσιο της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας και ξέρουμε την καλή δουλειά που πραγματοποιούν. Για μας η νέα γενιά της πόλης μας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά μας και αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία και κάθε συνεργασία για να συμβάλλουμε ως Δήμος στην ανάπτυξη της γνώσεών τους και της διαμόρφωσης συνείδησης υπεύθυνου πολίτη. Γι’ αυτό παρακινούμε τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό, ενώ προγραμματίζουμε και άλλες δράσεις με θέμα την οδική ασφάλεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet