Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η αιμοδοσία
Κοινωνία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η αιμοδοσία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου η δεύτερη αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για το 2014. Προσήλθαν 130 άτομα, από τα οποία 20 άτομα ήρθαν για πρώτη φορά και συγκεντρώθηκαν 120 μονάδες αίματος, όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση του Δήμου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Τ. Μαυρίδης με εθελοντές στην αιμοδοσία«Η πράξη των αιμοδοτών μας συγκίνησε. Τους ευχαριστούμε θερμά που τόσο πρόθυμα ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα ζωής και καλούμε όλους τους δημότες μας να πυκνώσουν τις τάξεις των εθελοντών αιμοδοτών στην επόμενη αιμοδοσία του Δήμου, μιμούμενοι το παράδειγμα των συνδημοτών μας που προσήλθαν σε αυτό το κάλεσμα αγάπης για τον συνάνθρωπο που πάσχει» ανέφερε ο δήμαρχος Αναστάσιος Μαυρίδης.

Ο Δήμος ευχαριστεί, επίσης, θερμά τους εθελοντές που βοήθησαν για να ενημερωθούν οι κάτοικοι για την ημέρα και την ώρα της διεξαγωγής της αιμοδοσίας, καθώς και αυτούς που παραβρέθηκαν την ημέρα εκείνη και με την παρουσία τους βοήθησαν ενεργά το συνεργείο εξωτερικών αιμοληψιών του Παίδων «Αγία Σοφία» στο έργο του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet